Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στην εταιρεία TeamViewer

H Τρίτη 2 Απριλίου 2024 ήταν η ημέρα που το σχολείο μας αφιέρωσε στη γνωριμία με το Πανεπιστήμιο  Ιωαννίνων και στην επαφή με τον εργασιακό χώρο μιας εταιρείας.

Οι μαθητές μας χωρίστηκαν σε ομάδες και ανάλογα με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά τους επισκέφτηκαν Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Μια ομάδα επισκέφθηκε τα Τμήματα της Ιστορίας – Αρχαιολογίας καθώς και το Παιδαγωγικό Τμήμα των Νηπιαγωγών. Η δεύτερη ομάδα επισκέφθηκε το Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Σπουδών, όπου ξεναγήθηκαν στα Εργαστήρια Πειραμάτων Φυσικής, Φυσικοχημείας και Υλικών.

Η τρίτη ομάδα επισκέφθηκε το εργαστήριο Φαρμακολογίας της Ιατρικής σχολής όπου ο κ. Περικλής Παππάς, Καθηγητής Φαρμακολογίας, τους ξενάγησε στο εργαστήριο Φαρμακολογίας, τους μίλησε για την επιστήμη της φαρμακολογίας και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για ένα λαμπρό μέλλον. Τον ευχαριστούμε θερμά! Στη συνέχεια, οι μαθητές επισκέφτηκαν το Μουσείο Ιστορίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η τελευταία ομάδα μαθητών επισκέφθηκε την εταιρεία παραγωγής λογισμικού για υπηρεσίες απομακρυσμένης διασύνδεσης TeamViewer και ξεναγήθηκαν σε τμήματα της εταιρείας όπου οι υπεύθυνοι παρουσίασαν τον εργασιακό τους χώρο.