Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η προθεσμία της ηλεκτρονικής υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων καθώς και της υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα γίνεται από 04/02/2022 ημέρα Παρασκευή έως και 18/02/2022 ημέρα Παρασκευή.

Η διαδικασία υποβολής της ως άνω Αίτησης ? Υπεύθυνης Δήλωσης, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα διεκπεραιώνεται ΕΞ? ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και χωρίς να αποστέλλεται ταχυδρομικά οιοδήποτε έγγραφο.

Διευκρινίζεται ότι, όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος, πρέπει υποχρεωτικά να ακολουθήσουν τις διαδικασίες της προκήρυξης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ανεξάρτητα αν είχαν ή όχι δηλώσει προτίμηση για τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος με την Αίτηση – Δήλωση, την οποία είχαν αποστείλει / καταθέσει στο Λύκειο τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτανθούν και στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος www.hcg.gr