Συγχαρητήριο μήνυμα για αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Η Δ/ντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΓΕΛ Μετσόβου θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Σχολείου μας για τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες τους στις  Πανελλαδικές του 2021!!

Έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται δικαίωση και ικανοποίηση, έτοιμοι για το νέο κεφάλαιο της ζωής τους που θα τους δώσει εφόδια και εμπειρίες για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της ενήλικης ζωής τους.

Έδωσαν έναν αγώνα δύσκολο, μα και περισσότερο απαιτητικό λόγω των δυσμενών συνθηκών που προκάλεσε η αναστολή λειτουργίας των σχολείων  με πείσμα, επιμονή και υπομονή. Με συμπαραστάτες τις οικογένειές τους αλλά και τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας. Οι εκπαιδευτικοί που, εν μέσω πανδημίας, αντιμέτωποι με τις μεγάλες δυσκολίες της τηλεκπαίδευσης, προσέφεραν τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξή τους.

Για κάποιους/ες, ο στόχος επετεύχθη και το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Όσοι/ες πάλι δεν τα κατάφεραν, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, να θυμούνται πως η ζωή είναι μπροστά τους με νέες επιλογές και ευκαιρίες. Δεν ήταν αυτή η μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!!

Για όλους/ες αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και περηφάνεια!!

Συγχαρητήρια παιδιά!!  Καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στη ζωή σας!!